This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Min Soul Story

Jag har alltid haft stora drömmar. Som 17-åring startade jag mitt första företag som bröllopsfotograf, och min passion för fotografering transformerades snabbt till en ny passion: Content-marknadsföring och branding.

Under mina första år som entreprenör reste jag runt i Sverige och Europa och fotograferade bröllop tillsammans med några av Sveriges bästa fotografer. Men jag hade ett problem: Oavsett hur bra det gick i min business, så kände jag mig aldrig bra nog.

Min intuition guidade mig till USA i hopp om att hämta hem mig själv och min kraft. Jag hittade yogan och den spirituella livsstilen, och en djup inre resa påbörjades.

Väl hemma i Sverige igen utbildade jag mig inom Shamansk Healing och digital marknadsföring för att fördjupa mig ännu mer inom Soul + Business. Jag märkte snabbt att i samma takt som jag expanderade, expanderade också min business. Och det var här konceptet Soul Business föddes.

Idag är mitt mission här på jorden att hjälpa entreprenörer och deras Soul Business att expandera genom att bygga ett autentiskt varumärke och skapa content, för att nå deras drömunder.

Ju fler vi är som vågar leda vägen framåt genom vårt purpose och Soul Business, desto snabbare höjer vi frekvensen här på jorden. Låt oss göra det tillsammans!

Om Soul Business

Min Business Story

En digital marknadsförare, content creator och businesstrateg verksam i Stockholm. Jag är också utbildad inom Shamansk Healing, certifierad vegansk kostrådgivare, hälsocoach, och yogainstruktör i Hatha Yoga.

När jag var 17 år startade jag min första Soul Business och byggde upp mitt egna varumärke som bröllopsfotograf. Några år senare fick jag möjligheten att vara med och bygga upp det spirituella varumärket Oh La Moon från grunden tillsammans med grundaren Josefin Dahlberg.

Idag jobbar jag med många välkända entreprenörer, influencers och Soul Businesses och hjälper dem att bygga starka och autentiska varumärken, för att nå ut till deras drömkunder. Mina bilder syns i tidningar som Elle och Damernas Värld, och i butiker som Sephora, Gina Tricot, H&M och Åhléns.

Jag vet att du som läser det här också har en dröm. Låt oss förverkliga den tillsammans!

Jobba tillsammans

Du är ett steg från expansion!

Cart

No more products available for purchase