This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

01.

Soul Business Program

Du har en dröm som du behöver hjälp med att förverkliga. Genom fördjupat arbete i businesstrategi, branding och content creation tittar vi på hur du attraherar dina drömkunder och effektivt säljer ditt erbjudande. Tillsammans aktiverar vi din fulla potential och når ut med din Soul Business till världen.

Jag är så redo

02.

Soul Business 1:1 Session

Du vet vart du ska men något står i din väg för att ta dig dit. Oavsett om det handlar om en inre blockering eller otydligheter i din businesstrategi, så kollar jag på vad som står i vägen för att du ska kunna expandera. Jag ger dig tydliga actions så att du kan ta nästa steg i din Soul Business.

Boka nu

03.

Fotografering - Soul Business

Vill du uppgradera din hemsida med nya bilder eller skapa en contentbank till dina sociala medier, för att attrahera dina drömkunder? Med över 10 års erfarenhet av porträttfoto, produktfoto och content creation, så hjälper jag dig att förvandla din idé till verklighet. Jag ser så mycket fram emot att höra om din vision, och förverkliga den i bilder!

Kontakta mig

Vad är Soul Business?

Jag tror att alla vi som lever här på jorden har ett purpose. Om ditt purpose är kärnan och kraften i ditt företag – att på ditt unika sätt göra världen till en bättre plats – då har du en Soul Business.

Du är ett steg från expansion!

Cart

No more products available for purchase